📹 شادراه غدیر حمیدیا میزبان پرشور شهروندان در عید ولایت

16 خرداد

شهردار حمیدیا خبر داد؛
برگزاری دومین رویداد مردمی «شادراه غدیر» در شهر حمیدیا / برپایی بیش از ۱۱۰ غرفه و موکب در مسیری یک کیلومتری / استقبال گسترده شهروندان از این رویداد فرهنگی و مذهبی

به گزارش روابط عمومی شهرداری حمیدیا، «مرادعلی الله‌وردی» از برگزاری دومین رویداد مردمی «شادراه غدیر» در این شهر خبر داد و گفت: این آیین مردمی با هدف ترویج و تبیین فرهنگ والای غدیر و امامت به اجرا درآمد و جلوه‌هایی از ارادت شهروندان و محبان اهل‌بیت (علیهم‌السلام) را به نمایش گذاشت.

وی در ادامه با اشاره به اینکه دومین شادراه غدیر در مسیری به طول یک کیلومتر جانمایی و اجرا شد، تصریح کرد: در امتداد این مسیر، بیش از ۱۱۰ غرفه و موکب متنوع در حوزه‌های فرهنگی، مذهبی، خدماتی و پذیرایی با مشارکت هیئات و مجموعه‌های مردمی برپا شد.

الله‌وردی با اشاره به استقبال گسترده مردم از این رویداد، افزود: شادراه غدیر حمیدیا طی دو شب متوالی (شامگاه هفدهم و هجدهم ماه مبارک ذی‌الحجه)، میزبان حضور پررنگ خانواده‌ها و اقشار مختلف مردم بود که نشاط اجتماعی و معنوی ویژه‌ای را در سطح شهر رقم زد.

شهردار حمیدیا در پایان خاطرنشان کرد: در طول مسیر برگزاری این شادراه، علاوه بر خدمات‌رسانی مستمر غرفه‌ها، ویژه‌برنامه‌های متنوع فرهنگی، هنری و جشن‌های شاد مردمی با هم‌افزایی و مشارکت فعال مجموعه‌های مختلف شهری به اجرا درآمد.

نویسنده: مدیر سایت

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *