اخبار و مقالات

اخبار و مقالات
پیام تبریک شهردار حمیدیا به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس به گزارش روابط عمومی شهرداری حمیدیا، متن این پیام چنین است. دفاع مقدس، نام آشناترین واژه در قاموس حماسه های عزت آفرین ایران است که خاطرات دلاوری های آن، در تاریخ شکوهمند این دیار به یادگار مانده و خواهد ماند. ایران هرگز به منظور فزون خواهی و قدرت طلبی وارد عرصه جنگ نشد، بلکه روحیه حمیت و غیرت فرزندان این آب خاک بود که به تأسی از مولا و سالارشان حضرت حسین بن علی (ع) در تحقق شعار «هیهات منّا الذله» کوشیدند تا هرگز تسلیم ننگ و ذلّت و زبونی نشوند و از کیان و حیثیت اعتقادی خود دفاع کنند . فرا رسیدن هفته دفاع مقدس که نمودار مجموعه ای از برجسته ترین افتخارات ملت ایران در دفاع از مرزهای میهن اسلامی و جان فشانی دلاورانه در پای پرچم برافراشته اسلام و قرآن است را به ساحت مقدس حضرت بقیه ا… الاعظم (عج)، رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت ا… العظمی خامنه ای (مد ظله العالی) و ملت شهید پرور ایران اسلامی تبریک عرض نموده و از خداوند متعال توفیق ادامه راه شهیدان جنگ تحمیلی را برای خود و همگان مسألت می کنم. مرادعلی الله وردی: شهردار حمیدیا
پیام تبریک شهردار حمیدیا به مناسبت آغاز هفته دفاع مقدس به گزارش روابط عمومی شهرداری حمیدیا، متن این پیام
شهریور ۳۰, ۱۴۰۲
بدون دیدگاه

اخبار و مقالات
شستشو و محلول پاشی شبانه فضای سبز معابر و بوستان های شهر حمیدیا شهردار حمیدیا از شستشو و محلول پاشی فضای سبز معابر و بوستان های این شهر، جهت مبارزه با آفات و رشد و سرسبزی مناسب آن ها در فصل پاییز خبرداد. به گزارش روابط عمومی شهرداری حمیدیا، مهندس الله وردی؛ شهردار حمیدیا با اشاره به اهمیت فضای سبز در زندگی شهری و لزوم رسیدگی مستمر به آن ها، گفت: عملیات شستشو و محلول پاشی فضای سبز معابر و بوستان های شهر حمیدیا به منظور مبارزه با آفات و رشد و سرسبزی مناسب آن ها در فصل پاییز انجام شد.
شستشو و محلول پاشی شبانه فضای سبز معابر و بوستان های شهر حمیدیا شهردار حمیدیا از شستشو و محلول
شهریور ۲۸, ۱۴۰۲
بدون دیدگاه

اخبار و مقالات
اطلاعیه شهرداری حمیدیا در خصوص جریمه تاخیر در پرداخت عوارض شهرداری/ به موجب ماده ۱۰قانون درآمد پایدار شهرداری ها روابط عمومی شهرداری حمیدیا طی اطلاعیه از شهروندان خواست پس از مشخص شدن مبلغ عوارض سریعا قبل از مهلت قانونی نسبت به پرداخت آن اقدام نموده تا شامل جریمه دیرکرد نگردند. ضمن تشکر از شهروندان محترم بابت مشارکت خود در پرداخت عوارض به استحضار میرساند، پرداخت عوارض و بهای خدمات شهرداریها و دهیاریها پس از موعد مقرر قانونی(۲ماه) و ابلاغ، موجب تعلق جریمه (در هنگام وصول) به میزان دو درصد(۲%) به ازای هر ماه نسبت به مدت تأخیر و حداکثر تا میزان بیست و چهار درصد(۲۴%) خواهد شد. لذا شهروندان پس از مشخص شدن مبلغ عوارض حداکثر ظرف مدت ۶۰روز نسبت به پرداخت عوارض خود اقدام نموده تا مشمول جریمه دیرکرد نگردند. لازم به ذکراست زمان اعلام بدهی به مودی به منزله شروع زمان مهلت قانونی ۶۰روزه می باشد.
اطلاعیه شهرداری حمیدیا در خصوص جریمه تاخیر در پرداخت عوارض شهرداری/ به موجب ماده ۱۰قانون درآمد پایدار شهرداری ها
شهریور ۲۷, ۱۴۰۲
بدون دیدگاه

اخبار و مقالات
به گزارش روابط عمومی شهرداری حمیدیا در راستای ارتباط مستقیم و چهره به چهره با شهروندان و پیگیری مسائل و درخواست های آن ها، ملاقات عمومی با شهردار محترم حمیدیا، امروز یکشنبه بیست و شش شهریور ماه نیز طبق روال هر یکشنبه برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی شهرداری حمیدیا در راستای ارتباط مستقیم و چهره به چهره با شهروندان و پیگیری مسائل
شهریور ۲۶, ۱۴۰۲
بدون دیدگاه
شهر حمیدیا میزبان اولین کنگره استانی شعر عاشورایی «این شرح بی نهایت» اولین کنگره استانی شعر عاشورایی «این شرح بی نهایت» توسط اداره کل کتابخانه های عمومی استان و با همکاری شهرداری حمیدیا برگزار می شود. به گزارش روابط عمومی شهرداری حمیدیا، در آستانه هفته دفاع مقدس اولین کنگره استانی شعر عاشورایی «این شرح بی نهایت» توسط اداره کل کتابخانه های عمومی استان و با همکاری شهرداری حمیدیا و محفل ادبی شفق برگزار می شود. شعرخوانی شاعران برگزیده کنگره، نمایشنامه خوانی به کارگردانی سید امیر زکی پور و معرفی کتاب ویژه دفاع مقدس از جمله برنامه های این کنگره استانی است. کنگره استانی شعر عاشورایی «این شرح بی نهایت» ساعت ۱۹ روز پنجشنبه؛ ۳۰ شهریورماه در محل مجتمع فرهنگی هنری امام علی(ع) به آدرس بلوار شهید حاج حسن دشتی، خیابان شهید احمد علی دشتی، جنب کتابخانه حضرت زهرا(س) برگزار می شود.
شهر حمیدیا میزبان اولین کنگره استانی شعر عاشورایی «این شرح بی نهایت» اولین کنگره استانی شعر عاشورایی «این شرح
شهریور ۲۵, ۱۴۰۲
بدون دیدگاه

اخبار و مقالات
از ابتدای سالجاری تا کنون انجام شد؛ روکش آسفالت بیش از ۱۲۰ هزار متر مربع از معابر شهر حمیدیا شهردار حمیدیا از روکش آسفالت بیش از ۱۲۰ هزار متر مربع از معابر شهر حمیدیا از ابتدای سالجاری تا کنون خبرداد. به گزارش روابط عمومی شهرداری حمیدیا، مهندس الله وردی با اشاره به لزوم بهسازی معابر و مناسبسازی محیط، سیما و منظر شهری گفت: از ابتدای سالجاری تا کنون عملیات روکش آسفالت بیش از ۱۲۰ هزار متر مربع از معابر شهر حمیدیا با اعتبار ۱۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان؟؟؟ انجام شد. شهردار حمیدیا ادامه داد: عملیات روکش آسفالت معابر توسط شهرداری بر اساس اولویتبندی در حال انجام است و ترمیم، اصلاح و اجرای روکش آسفالت همچنان ادامه دارد.
از ابتدای سالجاری تا کنون انجام شد؛ روکش آسفالت بیش از ۱۲۰ هزار متر مربع از معابر شهر حمیدیا
شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
بدون دیدگاه